BTA Havalimanlarının 1999 yılında ilk işletmesini açtığı günden beri, modern mimarisiyle tamamen restore edilmiş ve tasarlanmış restoranlarıyla yolcular için bir yemek ve keyif durağı olmuştur. Bugün, 8 ülkede toplam 17 havalimanında faaliyetlerini sürdürmektedir. BTA, dünya lezzetlerini geleneksel Türk misafirperverliğiyle harmanlayarak ödül kazanan yemekler tasarlamaktadır.

Her gün 300’ü aşkın lokasyonda 75,000’den fazla havalimanı misafiri, BTA lezzetlerinin tadını çıkarıyor.
17 Havalimanı
8 Ülke

Türkiye
• İstanbul Havaalanı
• Ankara Esenboğa Havaalanı
• İzmir Adnan Menderes Havaalanı
• Antalya Gazipaşa Havaalanı
• Muğla Bodrum-Milas Havaalanı
Tunus
• Munastir
• Enfidha-Hammamet
• Kartaca
Letonya
• Riga
Suudi Arabistan
• Medine
• Yanbu
• Taif
Hırvatistan
• Zagreb
Gürcistan
• Tiflis
• Batum
Umman
• Muskat
Makedonya
• Üsküp

BTA, karada ve havada yiyecek&içecek ihtiyaçlarınızı karşılar. Her şey dahil bir hizmet çözümü ve yolcu misafirperverliğinin derin bir anlayışı ile BTA uçak içi ikram hizmetleri, Gürcistan, Hırvatistan ve Makedonya'da çeşitli havayolları için yemek sunmaktadır.
